Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Εκπληκτική προσφορά* στο Euro!

Vistabet - Εκπληκτική προσφορά* στο Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/6/2024 00:20
Αγγλία και Ολλανδία έχουν το μομέντουμ, ωστόσο Σερβία και Πολωνία θέλουν να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Vistabet – Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Με τον τίτλο του φαβορί η Αγγλία

Μεγάλο ραντεβού στο «Gelsenkirchen», όπου η Σερβία αντιμετωπίζει την Αγγλία για τον 3ο όμιλο. Οι Σέρβοι αν και δυσκολεύτηκαν στα προκριματικά, πήραν εντούτοις το εισιτήριο της πρόκρισης και πλέον θέλουν να αφήσουν τη σφραγίδα τους. Ομάδα δυνατή επιθετικά, με εμπειρία από τη μέση και μπροστά, αλλά με αδυναμίες στα μετόπισθεν. Οι παίκτες του Στοΐκοβιτς στα φιλικά εμφάνισαν δυο πρόσωπα, ένα κακό κόντρα στους Αυστριακούς, όπου και ηττήθηκαν, αλλά κι ένα καλό, όταν επικράτησαν άνετα των Σουηδών. Η Αγγλία μετά την απώλεια του τροπαίου στην έδρα της το 2021 θα επιδιώξει να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να φτάσει στην πολυπόθητη κούπα. Με εκπλήξεις το ρόστερ του Σάουθγκεϊτ, ο οποίος αν δεν τα καταφέρει θα αποχωρήσει. Ωστόσο, η εικόνα στο τελευταίο φιλικό με τους Ισλανδούς προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και απομένει να δούμε πόσο έτοιμη είναι γι αυτό το μεγάλο ραντεβού. Vistabet – Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Το μομέντουμ η Ολλανδία

Από τη ρώσικη ρουλέτα στο… Euro! Η Πολωνία δεν έπεισε στα προκριματικά, βρέθηκε πίσω από την Αλβανία και την Τσεχία, ωστόσο είχε μια δεύτερη ευκαιρία μέσα από το Nation League, κι εκεί τα κατάφερε στα πέναλτι κόντρα στην Ουαλία. Ομάδα χωρίς φρεσκάδα, έχει την εμπειρία, αλλά όχι και τον τρόπο που θα κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο, στα φιλικά παρουσιάστηκε βελτιωμένη επιθετικά, νικώντας Ουκρανία και Τουρκία. Βέβαια, πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα χάσει την πρεμιέρα. Η Ολλανδία μπαίνει στο τουρνουά… παγωμένη, αφού ο Ντε Γιονγκ και ο Κουπμάινερς δεν θα μπορέσουν να παρουσιαστούν. Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ, κάτι που αποτυπώθηκε στο τελευταίο φιλικό, όπου διέλυσαν την Ισλανδία με 4-0. Αισιοδοξία στους Οράνιε πως ήρθε η στιγμή για κάτι μεγάλο έπειτα από 36 χρόνια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ