Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μία τυχερή επιλογή κάθε μέρα! Άπαιχτα έπαθλα* στο Europenalty!

Sportingbet - Μία τυχερή επιλογή κάθε μέρα! Άπαιχτα έπαθλα* στο Europenalty!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/6/2024 12:24
Στις 19:00, Τουρκία – Γεωργία και στις 22:00, Πορτογαλία – Τσεχία ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

Ξεκίνημα με «τρίποντο»

Με την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι το κύριο ζητούμενο από την σημερινή αναμέτρηση, Τουρκία και Γεωργία κοντράρονται στο “Signal Iduna Park” για τον 6ο όμιλο του Euro. Κι οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι μία νίκη θα δώσει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους Τούρκους να θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης. Στα αγωνιστικά, ο Μοντέλα, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο τα ηνία της ομάδας δεν υπολογίζει στον τραυματία Καχβετσί. Από την άλλη, Ζεκί και Καντιόγλου φαίνεται πως ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και θα βρίσκονται στη διάθεσή του Ιταλού τεχνικού. Το δικό της… όνειρο ζει η Γεωργία, η οποία για 1η φορά δίνει το «παρών» σε τελική φάση Euro και θέλει να γράψει την δική της ιστορία. Ο Σανιόλ θα στηριχτεί στις ικανότητες του Κβαρατσχέλια, ο οποίος θα είναι το... Α και το Ω των «ερυθρόλευκων». Η «παράδοση» είναι υπέρ της Τουρκίας (3-1-1) ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μοναδικά επίσημα παιχνίδια, τα δύο στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, με την αναμέτρηση της Τραπεζούντας να λήγει 1-1, ενώ στην Τιφλίδα οι Τούρκοι επικράτησαν με 5-2! Στο 1.98 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Με προσδοκίες και Κριστιάνο

Νικηφόρα θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Euro η Πορτογαλία, η οποία αντιμετωπίζει την Τσεχία στην αναμέτρηση που ρίχνει την… αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης κι αυτό θέλει να αποδείξει αρχής γενομένης κόντρα στους “Nároďák”. Τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναμφίβολα είναι ο ηγέτης των Πορτογάλων και θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Στο 1.71 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρει ο 39χρονος επιθετικός. Σταθερή σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό «ραντεβού» παραμένει η Τσεχία, η οποία δεν έχει μείνει ποτέ εκτός από το 1993! Η ομάδα του Χάσεκ γνωρίζει τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης. Ωστόσο, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας παράλληλα πως η πρόκρισή της θα παιχτεί με τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ