Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνέχεια στη δράση του Euro με ειδικά στοιχήματα!

Συνέχεια στη δράση του Euro με ειδικά στοιχήματα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/6/2024 14:26
Η μπάλα κυλάει ασταμάτητα στo Euro και την Τρίτη τα βλέμματα όλων στρέφονται στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.

Στο Ντόρτμουντ (19:00), Τουρκία και Γεωργία διασταυρώνουν τα ξίφη τους και κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι «διψούν» για το τρίποντο της νίκης.

Οι Τούρκοι υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή, Βιντσένσο Μοντέλα, δηλώνουν αποφασισμένοι να δείξουν από την εκκίνηση ότι είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν σ’ έναν θεωρητικά βατό όμιλο που συμπληρώνουν Πορτογαλία, Τσεχία και Γεωργία. Ωστόσο, η εικόνα τους στα φιλικά προετοιμασίας γέμισε άπαντες με προβληματισμό, αφού ηττήθηκαν από Ουγγαρία (0-1), Αυστρία (1-6), Πολωνία (1-2) και με την Ιταλία έμειναν στο 0-0. Μάλιστα, το γεγονός ότι σκόραραν μόνο δύο γκολ «φωτογράφησε» επιθετικό πρόβλημα. Ο ηγέτης των Τούρκων είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου, ο οποίος θα αναλάβει πρωτοβουλίες μεσοεπιθετικά.Η Γεωργία στην παρθενική της παρουσία σε τελική φάση Euro θα αγωνιστεί με άγνοια κινδύνου και θα στήσει παγίδες στους Τούρκους. Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ απέκλεισε την Ελλάδα στα Playoff και απέδειξε ότι με εξαιρετική τακτική ξέρει να χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου. Οι Γεωργιανοί στο τελευταίο τους φιλικό νίκησαν 3-1 το Μαυροβούνιο και επιθετικά στηρίζουν τα πάντα στον Κβαρατσχέλια.

Τουρκία – Γεωργία 1:1.80 Χ:3.75 2:5.45


Στο άλλο ματς της ημέρας στη Λειψία (22:00), η Πορτογαλία θα κονταροχτυπηθεί με την Τσεχία. Οι Πορτογάλοι έχουν υψηλές βλέψεις στο φετινό Euro και έφτασαν στην τελική φάση εντυπωσιάζοντας (10 νίκες σε ισάριθμα ματς) υπό την καθοδήγηση του Ρομπέρο Μαρτίνεθ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στους Τσέχους θα δημιουργήσει ένα ακόμη ρεκόρ, αφού θα συμπληρώσει 6 διαφορετικές παρουσίες σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Τσεχία του Ιβάν Χάσεκ δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί και θα κυνηγήσει την έκπληξη. Οι Τσέχοι είναι ομάδα με όλη της σημασία της λέξης και στα φιλικά προετοιμασίας «ξεμούδιασαν» με 4 νίκες που συνδυάστηκαν με επιθετικό παιχνίδι. Μεσοεπιθετικά οι Τόμας Σούτσεκ και Πάτρικ Σικ διαθέτουν την ποιότητα για να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των Πορτογάλων.

Πορτογαλία – Τσεχία 1:1.59 Χ:4.40 2:6.80


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.