Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου οι εκλογές στη Σούπερ Λιγκ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου οι εκλογές στη Σούπερ Λιγκ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/6/2024 16:02
Η Σούπερ Λικγ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου του συνεταιρισμού.

Το ΔΣ της λίγκας στη σημερινή του συνεδρίαση (20/6) εκτός των άλλων ενέκρινε κι επίσημα την εγγραφή των Λεβαδειακού και Καλλιθέας στη Λίγκα.

Το πιο σημαντικό βέβαια θέμα ήταν η ανακοίνωση των εκλογών για πρόεδρο στις 26 Ιουνίου, με τον Αχιλλέα Μπέο για την ώρα να είναι ο μοναδικός που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League K19, Κ17 και Κ15.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η εγγραφή των νέων Μελών του Συνεταιρισμού, ήτοι των ΠΑΕ Λεβαδειακός και ΠΑΕ Athens Kallithea.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2024-25 και 2025-26.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο κανονισμός Παρατηρητών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. για τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. για την έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου & Αναπληρωτή Προέδρου του Συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.