Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα Ελβετία-Γερμανία και Σκωτία-Ουγγαρία με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τα Ελβετία-Γερμανία και Σκωτία-Ουγγαρία με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/6/2024 16:59
Έφτασε η ώρα της αλήθειας στον Α’ όμιλο του Euro! Την Κυριακή το βράδυ στην 3η αγωνιστική θα κριθεί η ομάδα θα ακολουθήσει τη Γερμανία στους «16», αλλά και αν μπει κάποιος στο παιχνίδι της 3ης θέση.

Η κυριαρχία της Γερμανίας επιβεβαιώθηκε στον Α’ όμιλο. Τα «πάντσερ» μετά το 5-1 της πρεμιέρας με τη Σκωτία, έκαναν το 2/2 με το 2-0 επί των Ούγγρων κι έτσι έγιναν η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε θέση στους «16» της διοργάνωσης. Πλέον το ζητούμενο για την «Νασιοναλμάνσαφτ» κόντρα στην Ελβετία είναι να μην ηττηθεί στην τελευταία στροφή στην Φρανκφούρτη (22:00), προκειμένου να πάρει την πρωτιά που ισοδυναμεί με πιο βατό μονοπάτι στα νοκ άουτ. Άπαντες στέκονται στους Μουσιάλα, Βίρτς που έχουν προσφέρει απίστευτη ενέργεια στην επίθεση των Γερμανών.Οι Ελβετοί, μετά το 1-1 με τη Σκωτία, συνέχισαν αήττητοι και με 4 βαθμούς βρίσκονται μια ανάσα από τη δική τους πρόκριση στους «16». Αυτό μπορεί να γίνει με τη βούλα έστω με ισοπαλία χωρίς να χρειάζεται αναμονή για το φινάλε των ομίλων και την ανάδειξη των καλύτερων τρίτων. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν διαθέτει ποιότητα και κόντρα στους οικοδεσπότες δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά σε φάση ομίλων στο Nations League και πρόσφεραν δύο ισοπαλίες (3-3, 1-1).

Ελβετία – Γερμανία 1:5.20 Χ:3.90 2:1.80


Την ίδια ώρα (22:00) στη Στουτγκάρδη μονομαχούν Σκωτία και Ουγγαρία και το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο.

Οι Σκωτσέζοι, μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρα, βελτιώθηκαν αισθητά και πήραν βαθμό (1-1) με τους Ελβετούς. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν. Αποκλειστικός στόχος των παιχτών του Στιβ Κλαρκ είναι το «τρίποντο», ώστε ακόμα κι αν δεν φτάσει για την δεύτερη θέση να θέσουν υποψηφιότητα για τους καλύτερους τρίτους της διοργάνωσης.

Η Ουγγαρία με τις δύο ήττες από Ελβετία (3-1) και Γερμανία (2-0) είναι στο μηδέν και έχει απογοητεύσει το κοινό της. Ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν και το μοναδικό ζητούμενο για την παρέα του Σομποσλάι είναι να διασώσει το γόητρό της.

Σκωτία – Ουγγαρία 1: 2.60 Χ:4.00 2:2.70


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.