Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro: Τραγική παραδοχή παλαίμαχου Ρουμάνου άσου του Παναθηναϊκού - «Είναι κανονισμένη η ισοπαλία με τη Σλοβακία»

Euro: Τραγική παραδοχή παλαίμαχου Ρουμάνου άσου του Παναθηναϊκού - «Είναι κανονισμένη η ισοπαλία με τη Σλοβακία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/6/2024 19:37
Ο παλαίμαχος διεθνής Ρoυμάνος άσος, Ντάνουτ Λούπου, που στο παρελθόν έχει περάσει από Παναθηναϊκό και Κόρινθο αφηνοντας το στίγμα του περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους όμως, είπε ξεκάθαρα αυτό που σκέφτονται όλοι αναφορικά με την αναμέτρηση Ρουμανίας και Σλοβακίας στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024.

Στο γκρουπ υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στους 3 βαθμούς, ανάμεσα σε Ρουμανία, Σλοβακία, Βέλγιο και Ουκρανία, με τους Ουκρανούς να είναι στη χειρότερη θέση, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων από όλους και Ρουμάνους και Σλοβάκους να ξέρουν πως με μία ισοπαλία μεταξύ τους περνούν χέρι-χέρι στη φάση των «16».

Το Χ εξάλλου έχει «κατρακυλήσει» σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες, αφού και για τις δύο ομάδες είναι σπουδαίο το διακύβευμα της πρόκρισης κι όσο κι αν η UEFA έχει προσπαθήσει να αποκλείσει τέτοια σενάρια, οι φήμες έχουν «φουντώσεις».

Μέσα σε όλα ήρθε και ο Ντάνουτ Λούπου λοιπόν που είπε το... προφανές για πολλούς, μιλώντας στον ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό Antena Radio, όπου ανέφερε: «Θα προκριθούμε με ισοπαλία απέναντι στην Σλοβακία. Είναι κανονισμένο. Θα είναι κρίμα αν δεν τα καταφέρουμε και οι δύο. Γιατί να το ρισκάρεις; Θα είναι κρίμα. Σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Γιατί να έχουμε κάποιο… ατύχημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.