Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

bwin - Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/6/2024 12:44
Νίκη πρόκρισης θα ψάξει η Σλοβενία κόντρα στην Αγγλία, η οποία είναι μακριά από τα αγωνιστικά της στάνταρ. «Τρίποντο» που θα την… ξυπνήσει ενόψει της συνέχεια θέλει η Γαλλία κόντρα στην Πολωνία.

Πρώιμη Πληρωμή*: Πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με 2+ γκολ!

«Τελικός» για την Σλοβενία

Η Σλοβενία αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Euro και κόντρα στην Αγγλία ψάχνει νίκη - πρόκριση για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Οι Σλοβένοι στα δύο πρώτα ματς συγκέντρωσαν δύο βαθμούς, ενώ στον αγώνα με τη Σερβία εμφανίστηκαν ανώτεροι. Εκεί όμως «μίλησε» η απειρία και στην ουσία δεν… κλείδωσαν τη νίκη. Μπερδεμένη παρουσιάζεται η Αγγλία στα γήπεδα της Γερμανίας, τουλάχιστον στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Μεγάλη η κριτική που δέχεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος πήρε στην αποστολή μόλις ένα αριστερό μπακ (τον τραυματία Σο), παίζει με ένα δεξί μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας, συνθήκη που δυσκολεύει πολύ τον Τρίπιερ, ο οποίος καλύπτει τη θέση, ενώ ακόμα και η χρησιμοποίηση του Αλεξάντερ - Άρνολντ στα χαφ, δεν δείχνει να… δουλεύει. Εκτός «φόρμας» ο Φόντεν, που δείχνει να μην μπορεί ν’ αποδώσει στα αριστερά της επίθεσης. Την ίδια ώρα χωρίς λεπτό συμμετοχής παραμένει ο Κόουλ Πάλμερ των 22 γκολ κι 11 ασίστ στην Premier League! Χωρίς πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σλοβενίας. Μοναδική απουσία ο Σο, για τα «τρία λιοντάρια». Στο 4.75 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα η Σλοβενία. bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Ψάχνει την… αφύπνιση της

Μακριά από τα υψηλά στάνταρ που παρουσίασε σε προηγούμενα τουρνουά παραμένει η Γαλλία, πρωταγωνίστρια στο μοναδικό 0-0 του φετινού Eurο, με την Ολλανδία! Οι «τρικολόρ» ακόμα δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν (!), καθώς το μοναδικό γκολ που έχουν σημειώσει προήλθε από ατομική ενέργεια του Μπαπέ κι αυτογκόλ του Βέμπερ. Επτά ματς μακριά από τη νίκη, χωρίς τον αρχηγό της συμπλήρωσε η Γαλλία, καθώς ο Μπαπέ δεν αγωνίστηκε προληπτικά με τους «οράνιε», έχοντας σπάσει τη μύτη του στην πρεμιέρα. Αποκλεισμένη από την 2η αγωνιστική η Πολωνία, που παρουσιάζεται πολύ κακή αμυντικά. «Βαρύ» το κλίμα κατά κύριο λόγο για την απόδοση των παικτών, παρά για τις επιλογές του προπονητή της ομάδας, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Βρίσκουμε στο 6.25 την Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει πρώτος ο Γκριεζμάν στην bwin.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ