Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Κάρμο, Ποντένσε και Ιμπόρα, ο Ντάνι Γκαρσία που πλησιάζει και ο εξτρέμ που ψάχνει

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Κάρμο, Ποντένσε και Ιμπόρα, ο Ντάνι Γκαρσία που πλησιάζει και ο εξτρέμ που ψάχνει

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/6/2024 12:46
Πολλά είναι ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στον Ολυμπιακό, με προτεραιότητα του διατήρηση του κορμού της φετινής ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους την πλειοψηφία των παικτών που τους οδήγησαν στην κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, με τους Ελ Κααμπί, Κάρμο, Ποντένσε και Ιμπόρα να αποτελούν προτεραιότητα, ενώ φυσικά συνεχίζει να «καίει» και το θέμα του Φορτούνη, με τον Μασούρα να είναι ο μόνος που ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν αφού συζητά με ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα.

Πρώτο μέλημα του Ολυμπιακού να καταφέρει να βρει τη «χρυσή» τομή με τους δύο δανεικούς (Κάρμο και Ποντένσε). Για τον Πορτογάλο εξτρέμ τα νέα εξάλλου είναι ενθαρρυντικά, αφού η Γουλβς θέλει να τον πουλήσει και ο παίκτης θέλει Ολυμπιακό, οπότε μένει να υπάρξει συμφωνία για το ποσό που θα δαπανηθεί για τη περίπτωσή του.

Με τον Κάρμο τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και σίγουρα πιο «τσουχτερά» οικονομικά, ενώ το γεγονός πως Λέστερ και Γουλβς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο στόπερ, που είναι διεθνής με την Ανγκόλα, κάνει πιο δύσκολη την περίπτωσή του.

Το θετικό είναι πως η Πόρτο δεν θα κρατήσει τον παίκτη, αφού ήδη κινείται για την απόκτηση του Μικαγίλ Φαγέ της Μπαρτσελόνα, οπότε δεν θα χρειαστεί δύο αριστεροπόδαρους στόπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πέσουν ιδιαίτερα και στις απαιτήσεις του που είναι γύρω στα 15 εκατ. ευρώ, με πορτογαλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Ολυμπιακό προσέφερε σήμερα (26/6) 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη κι αν δεν γίνει δεκτή θα επιχειρήσει να τον ζητήσει ξανά δανεικό με οψιόν.

Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ έχει διαμηνύσει στον Βιθέντε Ιμπόρα και τον Ελ Κααμπί πως τους θέλει και του χρόνου στο ρόστερ, με τον Μαροκινό να αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τις προτάσεις που του έχουν γίνει, τις προσεχείς ημέρες.

Αντίθετα ο Ισπανός χαφ, που έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στη Λεβάντε, βλέπει να περιπλέκεται αυτό το σενάριο αφού λόγω του FFP (Financial Fair Play), ο ισπανικός σύλλογος είναι πιθανόν να μην μπορέσει να δικαιολογήσει το συμβόλαιο των 600.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει με τον Ιμπόρα και δεν αποκλείεται να φορά ξανά τα «ερυθρόλευκα» την επόμενη σεζόν.

Στα χαφ πάντως μοιάζει να βρίσκεται μία... ανάσα από το λιμάνι ο Ντάνι Γκαρσία, όπως μεταδίδουν σήμερα βάσκικα Μέσα και επόμενος στόχος είναι ένας αριστερός εξτρέμ για τον Ολυμπιακό, που μέσα σε όλα «ξεφορτώνεται» το συμβόλαιο του Λοβέρα και θα καρπωθεί 800.000 ευρώ, καθώς η Ροσάριο Σεντράλ είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.