Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Σπουδαία ενίσχυση στην άμυνα με Τριανταφυλλόπουλο

Αστέρας Τρίπολης: Σπουδαία ενίσχυση στην άμυνα με Τριανταφυλλόπουλο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/6/2024 13:41
Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τις καλοκαιρινές του μεταγραφές κι ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλο.

Ο 30χρονος αμυντικός την τελευταία πενταετία έπαιξε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Πολωνία.

Στο παρελθόν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα των Αρκάδων και πρόκειται για μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ μετά από πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διεθνή καριέρα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1993, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας. Στην πρώτη του θητεία στον ΑΣΤΕΡΑ, από τον Ιανουάριο του 2016 έως το καλοκαίρι του 2019, είχε συνολικά 75 επίσημες συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και ένα γκολ.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα τελευταία χρόνια με την ομάδα της Πολωνίας, MKS Pogoń. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 το 2012.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.