Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις ο μάνατζερ του Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις ο μάνατζερ του Πελίστρι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/6/2024 15:40
Ο Εντγκάρντο Λασάλβια δεν διέψευσε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Φακούντο Πελίστρι.

Οι «πράσινοι» για ακόμα μία σεζόν έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά τον σχεδιασμό τους, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και τα κενά στο ρόστερ είναι πάρα πολλά.

Μάλιστα άφησαν να φύγει ο καλύτερός τους παίκτης -Μπερνάρ- κι ακόμα δεν τον έχουν αντικαταστήσει.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία φημολογία ότι το «τριφύλλι» θέλει να αποκτήσει τον Φακούντο Πελίστρι, με τον 22χρονο εξτρέμ να ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς πάντως να υπολογίζεται για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Πολύ δύσκολα οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν με μεταγραφή, καθώς το κόστος είναι μεγάλο και ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε τέτοια υπέρβαση από την υπάρχουσα διοίκηση της ΠΑΕ.

Ωστόσο ψάχνονται πιθανότατα για δανεισμό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή Εντγκάρντο Λασάλβια όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Μένει να φανεί λοιπόν αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, με τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, αν υπάρχει η πρόθεση να στηριχτεί πραγματικά ο κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.