Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντούνα, Χουέρτα και Χατζηδιάκος «παίζουν» για Παναθηναϊκό σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - Νέα πρόταση για Παβόν

Αντούνα, Χουέρτα και Χατζηδιάκος «παίζουν» για Παναθηναϊκό σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - Νέα πρόταση για Παβόν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/6/2024 17:06
Δημοσιεύματα από το Μεξικό και την Ιταλία θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για δύο Μεξικανούς εξτρέμ και τον Παντελή Χατζηδιάκο αντίστοιχα, τη στιγμή που το «τριφύλλι» φέρεται να ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κρίστιαν Παβόν.

Οι «πράσινοι» δεδομένα ψάχνουν για εξτρέμ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, οι δύο διεθνείς με την «τρι», Σέζαρ Χουέρτα, που έχει απασχολήσει και την ΑΕΚ, και Ουριέλ Αντούνα, ενδιαφέρουν το «τριφύλλι» και θα μπορούσαν να καταλήξουν... πακέτο στην Ελλάδα.

«Οι Σέζαρ Χουέρτα και Ουριέλ Αντούνα έχουν προσφορές και παρακολουθούνται από την Ελλάδα. Ωστόσο, σε μια απροσδόκητη εξέλιξη, και οι δύο Μεξικανοί θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια ομάδα. Αυτή είναι ο Παναθηναϊκός, μία από τις πιο διάσημες ελληνικές ομάδες, που θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και στους δύο εξτρέμ, έναν στα αριστερά και έναν στα δεξιά. Χωρίς αμφιβολία, μια μετακίνηση στην Ελλάδα θα ήταν ενδιαφέρουσα ευκαιρία στην καριέρα των δύο παικτών και πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα κινηθεί η αγορά και τι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αν και μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται κάτι.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ, Μπρούνο Σοάρες, αναφέρει πως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή Αργεντινό εξτρέμ Κρίστιαν Παβόν, δεν έχει ατονίσει και ετοιμάζεται νέα πρόταση προς την Γκρέμιο, που αρχικά είχε απορρίψει εκείνη των τεσσάρων εκατ. ευρώ.«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει. Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα μπορεί να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή. Εάν γίνει αυτό, υπάρχει πράγματι πιθανότητα ο παίκτης και η ομάδα να πειστούν για το "deal". Απόδειξη για αυτό είναι ότι η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοείευμά του στο «br.bolavip.com».

Όσον αφορά την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου, το θέμα άνοιξε λόγω δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «cagliarinews24.com», που τόνισε πως η πρώτη σεζόν του διεθνούς Έλληνας στόπερ στη Σέριε Α, μόνο καλή δεν ήταν και ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δείχνει ενδιαφέρον για τον 27χρονο άσο, με μία συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς να είναι ένα πιθανό σενάριο.

Κι αν οι Μεξικανοί εξτρέμ παίζουν πρώτη φορά στο «πράσινο» ρεπορτάζ, δεν ισχύει το ίδιο αναφορικά με Έλληνες διεθνείς, καθώς ο Παναθηναϊκός απέκτησε εξάλλου τον Ιανουάριο τους Μπακασέτα και Λημνιό και πλην του Χατζηδιάκου που αναφέρθηκε από τους Ιταλούς, είναι γνωστό πως προσπαθεί να αποκτήσει και τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος πάντως έχει προτεραιότητα να παραμείνει στο εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα από τον Παναθηναϊκό υπήρξε σήμερα (28/6) και μία αποχώρηση καθώς ο 25χρονος γκολκίπερ, Βασίλης Ξενόπουλος, αποτέλεσε παρελθόν και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.