Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στρακόσα: «Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Στρακόσα: «Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/6/2024 12:25
Σε δηλώσεις για το μέλλον του προέβη σε αλβανικό μέσο ενημέρωσης ο Θωμάς Στρακόσα, ο οποίος απασχολεί το τελευταίο διάστημα το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο 29χρονος πορτιέρο που συμμετείχε στο Euro της Γερμανίας με την Εθνική Αλβανίας, σημείωσε πως αυτό που ζητά, είναι να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει ρόλο βασικού, εν αντιθέσει δηλαδή με την κατάσταση που βιώνει την τελευταία διετία ως παίκτης της Μπρέντφορντ.

«Θέλω να βρω μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί. Δεν γνωρίζω ακόμα που θα βρίσκομαι, ωστόσο αυτό θα είναι το καλύτερο για εμένα», τόνισε στην ιστοσελίδα «panorama», με τις δηλώσεις του ενδεχομένως να περιπλέκουν την υπόθεση της απόκτησής του από την Ένωση, η οποία για τη θέση του βασικού της γκολκίπερ την επόμενη σεζόν, προορίζει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος πιθανότατα θα ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους» στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την περίπτωση του Στρακόσα, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να επικοινωνεί σε θετικό κλίμα μαζί του, δίχως όμως να έχει διαπραγματευτεί προς το παρόν με την Μπρέντφορντ για την παραχώρησή του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος δεσμεύεται από συμβόλαιο με τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ έως το καλοκαίρι του 2026.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.