Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Ιστορικό 3Χ3 και πρωτιά για τη Βενεζουέλα - Αποκλεισμός για το Μεξικό (video)

Κόπα Αμέρικα: Ιστορικό 3Χ3 και πρωτιά για τη Βενεζουέλα - Αποκλεισμός για το Μεξικό (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
1/7/2024 08:13
«Σίφουνας» η Βενεζουέλα υπέταξε 3-0 και τη Τζαμάικα και με 3Χ3 τερμάτισε στην κορυφή του 2ου ομίλου προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα βρεθεί και το Εκουαδόρ αφού ευνοήθηκε από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με το Μεξικό στέλνοντας σπίτι την «τρι».

Στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά μετά το 2015 προκρίθηκε η Βενεζουέλα που αποτελεί αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, δείχνοντας πως έχει αλλάξει σελίδα πλέον.

Η νίκη με 3-0 επί της Τζαμάικα την έφερε στους 9 βαθμούς και της έδωσε την πρωτιά. Ο Μπέλο στο 49', ο Ροντόν στο 56' και ο Ραμίρεζ στο 85ο λεπτό, ήταν οι σκόρερ της «βινοτίντο» που πλέον θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Καναδά σε μία «σύγκρουση» δύο ομάδων εκπλήξεων.



Από εκεί και πέρα νοκ άουτ τέθηκε το Μεξικό, αφού η «λευκή» ισοπαλία με το Εκουαδόρ, το άφησε στην 3η θέση στην ισοβαθμία στους 4 πόντους, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Οι Μεξικανοί είχαν τον έλεγχο και κάποιες ιδιαίτερα καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αποχαιρέτησαν νωρίς της διοργάνωση.

Δραματικό ήταν πάντως το φινάλε της αναμέτρησης με πέναλτι να καταλογίζεται υπέρ του Μεξικού στο 90'+8' αλλά μετά από ενδελεχή έλεγχο από το VAR ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση, με το Εκουαδόρ να παίρνει τελικά την πρόκριση και να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου και παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή στα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.