Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέλνουν τον Γκριζμάν στην Παρί οι Ισπανοί

Στέλνουν τον Γκριζμάν στην Παρί οι Ισπανοί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 17:53
Για οριστική συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αντουάν Γκριζμάν προκειμένου ο Γάλλος εξτρέμ της Σοσιεδάδ να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία, κάνουν λόγο οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «Punto Pelota», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει τα χέρια με τον άσο της Σοσιεδάδ, Αντουάν Γκριζμάν ώστε αυτός να συνεχίσει την καριέρα του στους «πρωτευουσιάνους» τη νέα σεζόν.

Όπως κάνει λόγο το συγκεκριμένο Μέσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας προσφέρουν στον 23χρονο συμβόλαιο με τριπλάσιες ετήσιες αποδοχές από αυτές που του προσφέρουν οι Βάσκοι, ενώ παράλληλα αναμένεται να προσφέρουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ στην Σοσιεδάδ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση της γαλλικής ομάδας για το ρεπορτάζ της ισπανικής εκπομπής, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γκριζμάν θα αποτελέσει ένα από τα «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιρού, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Ισπανία (18 γκολ σε 34 παιχνίδια), έχουν προσελκύσει το βλέμμα αρκετών μεγάλων συλλόγων όπως της Άρσεναλ και της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.