Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

EURO 2024 - Αποκλειστική Προσφορά* Καλωσορίσματος στην κατάκτηση της Αγγλίας

EURO 2024 - Αποκλειστική Προσφορά* Καλωσορίσματος στην κατάκτηση της Αγγλίας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/7/2024 18:03
Μια μοναδική προσφορά* γνωριμίας σε περιμένει στο Pamestoixima.gr!

Το EURO 2024 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ήδη βρίσκεται στη φάση των «16». Τα πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών έχουν γίνει ήδη γνωστά και στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούν η Ισπανία με τη Γερμανία και η Αγγλία με την Ελβετία. Απόψε (01/07) θα γίνουν γνωστά και τα άλλα δύο ζευγάρια των «8».Αυτή που παραλίγο να πάθει το... κάζο, βέβαια, είναι η Αγγλία . Τα «τρία λιοντάρια» τα βρήκαν σκούρα κόντρα στη Σλοβενία, αλλά το λυτρωτικό γκολ του Μπέλινγκχαμ στις καθυστερήσεις κι ακόμα ένα γκολ του Κέιν στην παράταση, ζωντάνεψε τα όνειρα για το τρόπαιο.

EURO 2024 | Αποκλειστική Προσφορά* Καλωσορίσματος στην κατάκτηση της Αγγλίας

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλουν να φωνάξουν με την ψυχή τους το "it's coming home", αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ελβετίας, η οποία κατάφερε να αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου, Ιταλία. Αν προκριθεί, θα βρει στα ημιτελικά μία εκ των Ρουμανία, Ολλανδία, Αυστρία ή Τουρκία. Ο δρόμος μέχρι τον τελικό μοιάζει βατός, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο.

Και μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στην... EURO αρένα του Pamestoixima.gr. Μια αποκλειστική προσφορά* καλωσορίσματος στην κατάκτηση της Αγγλίας! Μέχρι τις 5 Ιουλίου η σούπερ προσφορά* γίνεται δική σου!

Σούπερ ευρωπαϊκή τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δράση πάνε μαζί! Γι’ αυτό σε περιμένει επιπλέον και μια σούπερ ενισχυμένη τριπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν! Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μεγάλα δώρα*, για να απολαύσεις κάθε αγώνα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ζεις τη δράση του EURO 2024 στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα