Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Εuro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2024 13:17
Ρουμανία - Ολλανδία και Αυστρία - Τουρκία ολοκληρώνουν τη φάση των «16» σε δυο αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Vistabet- Μοναδική προσφορά* στο Euro!

Το πάνω χέρι οι «οράνιε»

H Ρουμανία χρειαζόταν ένα βαθμό στο τελευταίο ματς του ομίλου της απέναντι στη Σλοβακία και τα κατάφερε, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 τερματίζοντας πρώτη παρά την ισοβαθμία! Έτσι, θα παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε νοκ άουτ και πρώτη έπειτα από το τουρνουά του 2000. Βέβαια, στα 10 τελευταία ματς για το Euro μετρά μόλις μια νίκη, αυτή με την Ουκρανία στη φετινή διοργάνωση. Η παράδοση δεν είναι σύμμαχος απέναντι στην Ολλανδία έχοντας τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Η Ολλανδία προκρίθηκε στα νοκ άουτ ως 3η από τον 4ο Όμιλο, αφού στην τελευταία στροφή ηττήθηκε 3-2 από τους Αυστριακούς. Η συνολική εικόνα προβλημάτισε, αφού δεν έπεισε τόσο επιθετικά όσο και δημιουργικά. Αντιμετωπίζει τους Ρουμάνους στο Μόναχο, την πόλη όπου στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιούνιο του 1988. Οι «οράνιε» μετρούν 10 νίκες στα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει με τους Ρουμάνους, έχοντας 29 τέρματα. Στο 1.80 η απόδοση στη Vistabet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Ομάδες με δυνατή επίθεση

Η Αυστρία μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία πέτυχε δυο νίκες απέναντι σε Πολωνία και Ολλανδία, παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση του ομίλου. Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των εφτά διαδοχικών ηττών από τους «οράνιε», παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχει πετύχει τα περισσότερα της γκολ σε Euro (6) και δείχνει πως έχει βρει ρυθμό επιθετικά. Πλήγμα η απουσία του αμυντικού, Τράουνερ. Η Τουρκία κατάφερε να βγει νικήτρια την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στη μάχη με την Τσεχία και νικώντας με 2-1 πήρε τη 2η θέση και την πρόκριση. Είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 20', κινδύνευσε αρκετά, ωστόσο στο τέλος σφράγισε τη νίκη. Αήττητη στα πέντε τελευταία ματς κόντρα στην Αυστρία, έχοντας τέσσερις νίκες. Στο 1.80 η απόδοση στη Vistabet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ