Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιμένουν οι Ιταλοί: «Η Μπολόνια θέλει τον Ιωαννίδη» - Αλλαγή αντιπάλου στο τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού

Επιμένουν οι Ιταλοί: «Η Μπολόνια θέλει τον Ιωαννίδη» - Αλλαγή αντιπάλου στο τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/7/2024 15:44
Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Ιταλοί την Τετάρτη (3/7).

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb.com», οι «ροσομπλού» εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Έλληνα στράικερ του Παναθηναϊκού, καθώς αναζητούν αντικαταστάτη του Ολλανδού Τζόσουα Ζίρκζι ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από το κλαμπ το φετινό καλοκαίρι.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον που έδειξαν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Ίπσουιτς προκειμένου να αποκτήσουν τον διεθνή άσο, ενώ υπάρχει αναφορά και στον πρώην παίκτη της Μπολόνια, Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος είχε προτρέψει την παλιά του ομάδα να αγοράσει τον Ιωαννίδη.

Βέβαια προς το παρόν η στάση του Παναθηναϊκού μοιάζει σταθερή και δεν υπάρχει πρόθεση να φύγει ο ποδοσφαιριστής, εκτός αν προκύψει κάποια άκρως δελεαστική πρόταση.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ενώ πολλά θα διαφοροποιηθούν κι ανάλογα με την εξέλιξη των προκριματικών του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (3/7) έγινε γνωστό ότι στο τελευταίο φιλικό των «πράσινων» επί αυστριακού εδάφους το προσεχές Σάββατο (6/7), δεν θα είναι αντίπαλος η πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε -λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε- αλλά τελικά η γερμανική Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.