Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισπανία-Γερμανία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ισπανία-Γερμανία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/7/2024 10:28
Το Ευρωπαϊκό κινείται στο ρυθμό της προημιτελικής φάσης και οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως πρόωροι τελικοί. Στην «Stuttgart Arena» αναμετριούνται η Ισπανία με τη Γερμανία (19:00) σε νοκ άουτ ματς με πιθανότητα παράτασης και πέναλτι, ενώ η νικήτρια θα παίξει στα ημιτελικά με όποια περάσει από το Πορτογαλία – Γαλλία. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Ισπανία – Γερμανία οι αποδόσεις είναι ουσιαστικά ισορροπημένες. Ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 2,68** και το διπλό της Γερμανίας βρίσκεται στο 2,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Ισπανία – Γερμανία τα προγνωστικά μας προϊδεάζουν για ένα σπουδαίο ματς. Εξάλλου πρόκειται για τις δύο ομάδες που έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, συνδυάζουν νιάτα και εμπειρία κι επιπλέον έχουν παράδοση σε μεγάλα τουρνουά κι αυτές τις μέρες έχει έρθει και πάλι στην επιφάνεια η νίκη των Ισπανών επί των Γερμανών στον τελικό του Ευρωπαϊκού του 2008 (1-0). Τώρα, η πρόκριση της Ισπανίας πληρώνει 1,87** και το να περάσει η Γερμανία δίνεται στο 1,94**.

Η Ισπανία πέρασε πρώτη από τον Όμιλο Β γράφοντας τρία στα τρία καθώς ξεπέρασε με 3-0 την Κροατία και με 1-0 την Ιταλία και την Αλβανία. Στους «16» βρήκε στον δρόμο της τη Γεωργία και παρόλο που βρέθηκε να χάνει, αντέδρασε κι έφτασε σε μια άνετη νίκη με 4-1. Κόντρα στη Γερμανία περιμένει περισσότερα από τον σέντερ φορ της, Άλβαρο Μοράτα. Το combo νίκη της Ισπανίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Μοράτα εκτοξεύεται στο 8,40** (από 7,00**) στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

Δίπλα του, όμως, έχει τους τρομερούς πιτσιρικάδες Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς που εντυπωσιάζουν. Μάλιστα, το α σκοράρει ο Γουίλιαμς σε οποιαδήποτε στιγμή το συναντάμε στο 4,95** (από 4,50). Η επιθετική ικανότητα της Ισπανίας είναι μεγάλη κι έτσι το να φτάσει πρώτη στα δύο γκολ δίνεται στο 3,40** (από 3,10), την στιγμή που το ακριβές σκορ 2-1 προσφέρεται στο 10,35** (από 9,40).

Η Γερμανία τα πηγαίνει κι εκείνη περίφημα. Πήρε την πρωτιά στο Group A νικώντας με 5-1 την Σκωτία και με 2-0 την Ουγγαρία, ενώ έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία. Στη συνέχεια στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Δανίας με 2-0. Σε όλα τα παιχνίδια της ήταν κυρίαρχη, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας στο τουρνουά και πληθώρα επιλογών στην επίθεση. Το combo νίκη της Γερμανίας, Over 2,5 γκολ και anytime scorer τον Νίκλας Φίλκρουγκανεβαίνει στο 9,60** (από 8,00) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson και το Over 1,5 τέρματα της Γερμανίας βρίσκεται στο 2,85** (από 2,57). Στο μεταξύ, το Over 3,5 γκολ φτάνει στο 4,05** (από 3,66).

22:00 Πορτογαλία – Γαλλία

Κι από την Στουτγάρδη μεταφερόμαστε στο Αμβούργο και στο «Volksparktadion» όπου η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γαλλία με στόχο μια θέση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού σε ματς με ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Εκείνη που θα νικήσει, θα παίξει με τη νικήτρια του Ισπανία – Γερμανία. Ζευγάρι με μεγάλη παράδοση και στο Ευρωπαϊκό με 2-1-1 υπέρ της Γαλλίας, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον θρίαμβο των Πορτογάλων στον τελικό του Euro 2016.

Στο Πορτογαλία – Γαλλία οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους με τους «τρικολόρ» να είναι το φαβορί. Συγκεκριμένα, ο άσος της Πορτογαλίας προσφέρεται στο 3,30** και το διπλό της Γαλλίας δίνεται στο 2,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Όσο για την επιλογή πρόκριση της Πορτογαλίας αυτή βρίσκεται στο 2,15** και το να περάσει η Γαλλία στο 1,71**.

Η Πορτογαλία πήρε την πρώτη θέση στον Όμιλο ΣΤ. Νίκησε με 2-1 την Τσεχία σκοράροντας το καθοριστικό γκολ λίγο πριν το φινάλε. Επικράτησε με 3-0 της Τουρκίας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στην τελευταία αγωνιστική ούσα βαθμολογικά αδιάφορη, έκανε ευρύ ροτέισον κι έχασε με 2-0 από τη Γεωργία. Στους «16» νίκησε με 3-0 στα πέναλτι την Σλοβενία (0-0 κ.α., παρ.) σε ματς όπου ο ήρωάς της ήταν ο κίπερ Ντιόγκο Κόστα με τρεις επεμβάσεις, ενώ στην παράταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι. Ψάχνοντας ακόμη το πρώτο του γκολ ο CR7 πρωταγωνιστεί στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson. Το combo νίκη της Πορτογαλίας, anytime scorer ο Κριστιάνο Ρονάλντο και Over 9,5 κόρνερ ανέρχεται στο 9,35** (από 7,80), ενώ το ακριβές σκορ 1-0 πληρώνει 9,00** (από 8,20).

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΟΥΡΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Η Γαλλία, πάλι, ήρθε δεύτερη στο 4ο γκρουπ. Νίκησε με 1-0 την Αυστρία, έφερε 0-0 με την Ολλανδία κι έμεινε στο 1-1 με την αδιάφορη Πολωνία. Στους «16» δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά λίγο πριν το τέλος έκανε τη διαφορά απέναντι στο Βέλγιο κι επικράτησε με 1-0. Κι ενώ αμυντικά δείχνει καλή εικόνα, το πρόβλημα είναι στην επίθεση. Δεν έχει σκοράρει σε ανοικτό παιχνίδι. Δύο από τα τρία γκολ ήταν αυτογκόλ και το άλλο πέναλτι. Γι' αυτό και περιμένει από τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Το combo νίκη της Γαλλίας, anytime scorer o Εμπαπέ και Over 9,5 κόρνερ δίνεται στο 7,80** (από 6,50) με τη Σούπερ Ενίσχυση της Betsson. Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο ημίχρονο/τελικό: Χ/2 βρίσκεται στο 6,05** (από 5,50), ενώ ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα προσφέρεται στο 3,20** (από 2,91).


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ