Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγγλία: Τιμωρήθηκε με αναστολή ο Μπέλινγκχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία

Αγγλία: Τιμωρήθηκε με αναστολή ο Μπέλινγκχαμ, παίζει κανονικά με Ελβετία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2024 14:03
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την άσεμνη χειρονομία του μετά το γκολ ισοφάρισης στον αγώνα με την Σλοβακία, ωστόσο όπως υπογραμμίζει η UEFA αυτή είναι με αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Άγγλος χαφ είναι διαθέσιμος για τον προημιτελικό του Euro με την Ελβετία.

Θετικά νέα στην Εθνική Αγγλίας καθώς ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ για τον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στην Ελβετία.

Ο 20χρονος άσος έκανε άσεμνη χειρονομία δείχνοντας με το χέρι τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ ισοφάρισης στον αγώνα με την Σλοβακία για τους «16» του Euro, οδηγώντας την UEFA να διεξάγει πειθαρχική έρευνα.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κινδύνευε με «καμπάνα» μιας αγωνιστικής, πράγμα που εν τέλει συνέβη αλλά η ποινή είναι με αναστολή και θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που ο παίκτης παραβεί εκ νέου. Παράλληλα ο διεθνής άσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 χιλ. ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του στον αυριανό (6/7) αγώνα με την Ελβετία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.