Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παλμέιρας-Μπαΐα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Παλμέιρας-Μπαΐα με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/7/2024 00:30
Η δράση στη Serie A της Βραζιλίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στο «Allianz Parque» η Παλμέιρας φιλοξενεί την Μπαΐα (08/07/2024, 00:30) για την 15η αγωνιστική σε συναρπαστικό ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τον τίτλο και επί του παρόντος πατούν καλά στα πόδια τους με αρκετά θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι συναρπαστικές και θα βρείτε αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Για το Παλμέιρας – Μπαΐα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Παλμέιρας προσφέρεται στο 1,62** και το διπλό της Μπαΐα βρίσκεται στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό γεγονός. ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Παλμέιρας – Μπαΐα τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση παρόλο που τα στατιστικά των ομάδων έχουν ελάχιστες διαφορές. Το ρεκόρ τους είναι 8-3-3, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στο πως τα πηγαίνουν εντός κι εκτός έδρας. Η Παλμέιρας έχει 4-1-2 ως γηπεδούχος, ενώ η Μπαΐα στέκεται στο 1-3-3 μακριά από το σπίτι της. Κι ως ζευγάρι, να σημειώσουμε, τα αποτελέσματά τους έχουν την τάση να πηγαίνουν προς την πλευρά της γηπεδούχου κι όχι της φιλοξενούμενης.

Η Παλμέιρας, που είναι επηρεασμένη από τη μεταγραφική δραστηριότητα, τους τραυματισμούς και τις απουσίες στο Copa America 2024, δείχνει πως έχει βάθος στο ρόστερ της, αλλά και πιθανώς τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Ο Αμπέλ Φερέιρα, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ το πρόγραμμα δεν συγχωρεί με απανωτά ματς. Στο τελευταίο της ματς η Παλμέιρας έφερε 2-2 με την Γκρέμιο εκτός έδρας, ενώ έχει μονάχα μια ήττα στα 11 πιο πρόσφατα (7-3-1). Το να δούμε ακόμη ένα ανοικτό παιχνίδι με Over 3,5 γκολ προσφέρεται στο 3,65** (από 3,30) στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson.

«Παίζουμε με καρδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Φερέιρα μετά τον αγώνα με την Γκρέμιο και σημείωσε πως περιμένει να δει βελτίωση από την ομάδα του. Η επιλογή ημίχρονο/τελικό: 1/1 φτάνει στο 2,55**, ενώ το αποτέλεσμα ημιχρόνου: Παλμέιρας πληρώνει 2,20**.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μπαΐα, από την άλλη, είναι μια ομάδα που αφότου ανέβηκε στη Serie A Βραζιλίας και κρατήθηκε εκεί την περασμένη σεζόν, έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Εξάλλου, ανήκει στο City Football Group, τη μητρική εταιρία που ελέγχει τη Μάντσεστερ Σίτι και περισσότερες από δέκα ομάδες σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος της είναι να φτάσει ψηλά κι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με ξεχωριστές επιθετικές ικανότητες. Έτσι, συναντάμε το goal/goal το 1,90**. Η Μπαΐα προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Ζουβεντούδε. Ήταν η 3η της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και τώρα θέλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας. Το να προηγηθεί στο σκορ βρίσκεται στο 3,00**, την στιγμή που ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα φτάνει στο 2,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ