Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Ναυάγιο» Φενέρ και Ελ Κααμπί κι «ερυθρόλευκη» αισιοδοξία - Δανεικός στη Ρίο Άβε ο Κωστούλας

Ολυμπιακός: «Ναυάγιο» Φενέρ και Ελ Κααμπί κι «ερυθρόλευκη» αισιοδοξία - Δανεικός στη Ρίο Άβε ο Κωστούλας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
5/7/2024 23:51
Το έντονο φλερτ της Φενέρμπαχτσε με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί φαίνεται τελικά πως δεν θα συνδυαστεί με... γάμο αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να κρατήσει τελικά τον παίκτη.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε, που θα κινούταν έτσι κι αλλιώς για δύο επιθετικούς, δεν υπολογίζει ως πρώτη επιλογή τον Μαροκινό στράικερ αλλά τον Εν Νεσίρι της Σεβίλλης.

Δεδομένου λοιπόν πως ο Ελ Κααμπί δεν επιθυμεί να λογίζεται ως αναπληρωματικός κι έτσι η μεταγραφή αυτή δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, παρ' ότι μέχρι και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να είχε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη για τον πείσει να πει το «ναι».

Συνεπώς ο Ολυμπιακός, που έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση με ετήσιες απολαβές 2.3 εκατ. ευρώ συν 450 χιλιάδες μπόνους για κάθε χρόνο συνεργασίας στον Ελ Κααμπί, μπορεί να αισιοδοξεί πως θα αποσπάσει τη θετική του απάντηση και θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αν και στο τουρκικό δημοσίευμα γίνεται εκ νέου αναφορά στις πλουσιοπάροχες προτάσεις που έχει ο Μαροκινός από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και μένει να φανεί εντός των επόμενων ημερών τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Ολυμπιακό προς το παρόν να τον περιμένει.

Από εκεί και πέρα ο 19χρονος αμυντικός, Κώστας Κωστούλας, που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Κ19 των «ερυθρόλευκων» που κατέκτησε το Youth League και αγωνίστηκε και στη Super League 2 με τη Β' ομάδα, θα παραχωρηθεί δανεικός στη Ρίο Άβε, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, και στον Πειραιά θα παρακολουθούν την εξέλιξή του την προσεχή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.