Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενεζουέλα-Καναδάς 1-1 (3-4 πεν.): Έγραψαν ιστορία οι Καναδοί και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα! (video)

Βενεζουέλα-Καναδάς 1-1 (3-4 πεν.): Έγραψαν ιστορία οι Καναδοί και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/7/2024 09:54
O Καναδάς επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι της Βενεζουέλας (1-1 κ.δ) για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και πήρε την πρόκριση για τους «4» στην παρθενική του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Το σύνολο του Τζέσε Μαρς μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση αλλά μόνο έως τέτοιο δεν έπαιξε. Ξεκίνησε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με ένα σουτ του Σάφελμπεργκ στην κλειστή γωνία έπειτα από ωραία ενέργεια του Ντέιβιντ, ενώ νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη τριπλή ευκαιρία.

Στο 26' μάλιστα ο Ντέιβιντ αστόχησε σε τετ α τετ για το 2-0 ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Λάριν δεν μπόρεσε να ακουμπήσει την μπάλα μπροστά σε κενή εστία για να τη στείλει στα διχτυα.

Η Βενεζουέλα αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64' όταν ο Ροντόν είδε τον Κρεπό εκτός θέσης και με ένα απίστευτο πλασέ λίγο μπροστά από το κέντρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ.

Το παιχνίδι έπειτα δεν είχε άλλο γκολ και έτσι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Καναδά ήταν πιο ψύχραιμοι, ο Κρεπό απέκρουσε δύο εκτελέσεις και ο Κονέ ευστόχησε στο 6ο πέναλτι των Καναδών στέλνοντας την ομάδα του στους «4».

Έτσι ο Καναδάς θα βρει στον δρόμο του την Αργεντινή την οποία αντιμετώπισε και στους ομίλους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.