Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Τελειώνει του Στρακόσα, «κοιτάει» Αντούνα!

ΑΕΚ: Τελειώνει του Στρακόσα, «κοιτάει» Αντούνα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2024 10:44
Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ είναι σε πολύ καλό στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Στην Ένωση είναι αρκετά ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι το τελευταίο διάστημα, έχουν ανακοινώσει ήδη τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έχουν κλείσει τον Αμπουμπακάρι Κοϊτά και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κάνουν δικό τους και τον Θωμά Στρακόσα.

Ο Αλβανός τερματοφύλακας τα έχει βρε σε όλα με την ΑΕΚ και πλέον αναμένεται να έρθει και η οριστική συμφωνία ανάμεσα στου «κιτρινόμαυρους» και την Μπρέντφορντ.

Ο Στρακόσα έρχεται στην Ένωση για να συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Μπρινιόλι αντικαθιστώντας έτσι τους Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη.

Επιπλέον στο Μεξικό αναφέρουν πως και ο Αριέλ Αντούνα είναι έτοιμος να κλείσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ η οποία έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Κρούζ Αζούλ όσο και με την Τσίβα που διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» όμως να μην προχωράνε ποτέ στην απόκτηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.