Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Στρέφεται σε Πέτκοβιτς, έρχεται ο Κεντζιόρα και περιμένει Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Στρέφεται σε Πέτκοβιτς, έρχεται ο Κεντζιόρα και περιμένει Μεϊτέ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2024 11:55
Στον ΠΑΟΚ κινούνται ενεργά την ενίσχυση τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και το όνομα το οποίο έχουν κυκλώσει για την κορυφή της επίθεσης είναι αυτό του Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Ο Κροάτης φορ έχει απασχολήσει και τον Ιανουάριο τον «Δικέφαλο του Βορρά», πριν μάλιστα βρεθούν ως αντίπαλοι στο Κόνφερενς Λιγκ με τον Πέτκοβιτς μάλιστα να σκοράρεις δις για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία αλλά τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση με το 5-1 της Τούμπας.

Η υπόθεση του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο 30χρονος φορ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων όπως η Μπολόνια και η Φιορεντίνα, ενώ φαίνεται πως ζητά ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Όσον αφορά τον Τόμας Κεντζιόρα, ήδη στην Ουκρανίααναφέρουν πως μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Τέλος όσον αφορά την υπόθεση του Μεϊτέ, οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν τις εξελίξεις καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Μπενφίκα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεδομένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον ήθελε στο ρόστερ έχοντας ήδη αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά ώστε να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στο χώρο του κέντρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.