Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Βρουσάι έως το 2027

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Βρουσάι έως το 2027

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2024 16:07
Παίκτης της Ρίο Άβε έγινε και επίσημα ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο δανεικός στον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος μέτρησε 14 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της τρίτης ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε έως το 2027, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα τον ακολουθήσει και ο Κώστας Κωστούλας, ο νεαρός στόπερ που κατέκτησε το UEFA Youth League με την Κ19 των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρίο Άβε:

«Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την οριστική μεταγραφή του Μάριου Βρουσάι ήρθε η Ρίο Άβε. Ο 26χρονος παίκτης με ελληνική και αλβανική υπηκοότητα, εντάχθηκε στη Ρίο Άβε τον περασμένο Ιανουάριο, ως δανεικός από τον ελληνικό σύλλογο και έπαιξε 14 αγώνες με την πράσινη φανέλα. Θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα με επικεφαλής τον Λουίς Φρέιρε, αλλά πλέον με μόνιμο συμβόλαιο. Υπέγραψε συμβόλαιο για τρεις σεζόν.

Έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο Βρουσάι μπορεί να παίξει ως δεξιός ή αριστερός εξτρέμ, αλλά και σε πιο προχωρημένες θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εκπροσώπησε και τη δεύτερη ομάδα της Βίλεμ, από την Ολλανδία.

Είναι διεθνής με την Ελλάδα (5 συμμετοχές) και είναι ήδη μέλος της ομάδας που αυτό το Σάββατο πραγματοποίησε την πρώτη ιδιωτική συνάντηση προετοιμασίας.

Προχωράμε μαζί Βρουσάι!»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.