Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Cosmote TV η Athens Kallithea

Στην Cosmote TV η Athens Kallithea

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2024 18:05
Στην Cosmote TV θα προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες της Athens Kallithea για την Stoiximan Super League της σεζόν 2024-25 όπως γνωστοποίησε το συνδρομητικό κανάλι.

Βρήκε τηλεοπτική στέγη η νεοφώτιστη Athens Kallithea, καθώς οι αγώνες της στην Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25 θα προβάλλονται από την Cosmote TV.

Έτσι η συνδρομητική πρόσθεσε άλλη μία ομάδα στους κόλπους της μετά τις ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Λαμία, Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Βόλο.

Η ανακοίνωση:

«Αποκλειστικά στην COSMOTE TV θα παίζει μπάλα η Athens Kallithea FC για τη σεζόν 2024-2025. Έτσι, όλοι οι εντός έδρας αγώνες των «νεοφώτιστων» για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, καθώς και επιλεγμένοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας, θα προβάλλονται ζωντανά από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες της Athens Kallithea FC με εκτενή ρεπορτάζ, αλλά και ειδικές pre-game και post-game εκπομπές στο πλαίσιο σημαντικών αναμετρήσεων, προσφέροντας πλούσια ενημέρωση στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους αγώνες της Athens Kallithea FC, τη σεζόν 2024-2025 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα εντός έδρας ματς και των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΣ Λαμία, Παναιτωλικού, ΟΦΗ και Βόλου ΝΠΣ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.