Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης του Λεβαδειακού ο Εραμούσπε

Παίκτης του Λεβαδειακού ο Εραμούσπε

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/7/2024 19:07
Δυναμικά συνεχίζει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της επιστροφής του στη Stoiximan Super League ο Λεβαδειακός, προχωρώντας σήμερα (8/7) και στην απόκτηση του Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Ο 34χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν από το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, μετρώντας με τους Ηπειρώτες 120 συμμετοχές και σκοράροντας μάλιστα και 23 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό αμυντικό Ροντρίγκο Εραμούσπε.

Γεννημένος στις 3/5/90 στη Μαρ ντελ Πλάτα του Μπουένος Άιρες, προέρχεται από μία γεμάτη τετραετία στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου μέτρησε 120 συμμετοχές με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στο ενεργητικό του 23 γκολ και 5 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λανούς, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με τις Ουνιόν Σάντα Φε, Ουρακάν, Ατλέτικο Ραφαέλα, Τίγκρε και Μπελγκράνο.

Ακόμη έχει φορέσει τις φανέλες των Λίγκα ντε Κίτο (Εκουαδόρ), Ιντεπεντιέντε Μεδελίν (Κολομβία), Νασιονάλ (Ουρουγουάη) και Μπλούμινγκ (Βολιβία). Παρότι αγωνίζεται ως στόπερ, έχει πετύχει στην καριέρα του συνολικά 39 γκολ (6 ασίστ).

H οικογένεια του Λεβαδειακού τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.