Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πύρρειος νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πύρρειος νίκη για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2014 23:06
Με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Μέσι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Θέλτα στο «Καμπ Νου» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 72 βαθμούς, ωστόσο έχασε τον Βίκτορ Βαλντές!

Πύρρειος νίκη για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί, λίγες ημέρες μετά τους τρεις βαθμούς που πήραν στο «Μπερναμπέου», κέρδισαν με 3-0 την Θέλτα στο «Καμπ Νου» ωστόσο έχασαν τον Βίκτορ Βαλντές, καθώς ο Ισπανός πορτιέρο υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στα αγωνιστικά θέματα, οι Καταλανοί «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη, με τον Νεϊμάρ να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, ενώ στο 30’ ο Μέσι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 67’ ο Νεϊμάρ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ μια μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις του Γιόχαν Κρόιφ πως ο Βραζιλιάνος είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο πέρασε προσωρινά στην κορυφή με 72 βαθμούς, δύο περισσότερους από Ρεάλ και Ατλέτικο που έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ράγιο Βαγιεκάνο με πέναλτι του Λαριβέι στο 90’ κέρδισε με 1-0 την Οσασούνα και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.