Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Κάλιαρι περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για Χατζηδιάκο»

«Η Κάλιαρι περιμένει την πρόταση του Παναθηναϊκού για Χατζηδιάκο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/7/2024 20:52
Στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παντελή Χατζηδιάκο αναφέρονται εκ νέου οι Ιταλοί σε σημερινό (8/7) ρεπορτάζ τους.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ που αγωνίζεται από πέρσι στην Κάλιαρι, φέρεται να απασχολεί το «τριφύλλι», παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι», σύμφωνα και με την ιστοσελίδα «cagliarinews24.com», δεν έχουν κινηθεί επίσημα προς το παρόν για την απόκτησή του, με τη διοίκηση των «ροσομπλού» πάντως να μοιάζει ανοιχτή σε προτάσεις για τον 27χρονο άσο ο οποίος δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών:

«Οι "ροσομπλού" περιμένουν την πρόταση του Παναθηναϊκού. Το μέλλον του Παντελή Χατζηδιάκου θα μπορούσε να είναι μακριά από την Κάλιαρι. Μετά από μια σεζόν, ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να αλλάξει “αέρα”, προερχόμενος από μια σεζόν που μόνο θετική δεν ήταν, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν μετά την άφιξή του από την Άλκμααρ.

Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που θα ήθελε να τον φέρει πίσω στην χώρα του, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Η Κάλιαρι περιμένει προσφορές για τον παίκτη και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.