Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στη Λεβάντε ο Ιμπόρα

Επέστρεψε στη Λεβάντε ο Ιμπόρα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/7/2024 15:21
Στη Λεβάντε, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, γύρισε ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο 36χρονος μέσος που πριν από 1,5 μήνα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στην πρώτη του «αγάπη», την οποία θέλει να βοηθήσει να επιστρέψει στα «σαλόνια» μετά από τρία χρόνια.

Ο ίδιος, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει και την καριέρα του στην ομάδα από τη Βαλένθια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λεβάντε:

«Η Λεβάντε και ο Ιμπόρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους αφού κατέληξαν σε συμφωνία για την ένταξή του στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του για μια επιπλέον σεζόν. Ο Ιμπόρα φτάνει στη Γρανότα ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιμπόρα εκπληρώνει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού αναγκάστηκε να φύγει το καλοκαίρι του 2023 για την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης από τη Μονκάδα υπερασπίστηκε τα χρώματα της Λεβάντε σε όλη του την παιδική ηλικία, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2007-08, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Μετά από έξι σεζόν και 165 αγώνες με την πρώτη ομάδα της Λεβάντε έφυγε για τη Σεβίλλη.

Μετά από τέσσερις σεζόν στη Σεβίλλη, κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ τρεις φορές. Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Λέστερ και τέσσερις στη Βιγιαρεάλ, κατακτώντας το τέταρτο Γιουρόπα Λιγκ. Έπειτα, ο Βιθέντε Ιμπόρα επέστρεψε στο «σπίτι» (τη σεζόν 22-23), για να βοηθήσει τη Λεβάντε να επιστρέψει στην Πρώτη κατηγορία.

Στη συνέχεια κέρδισε τον πέμπτο του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, το πρώτο του Κόνφερενς Λιγκ.

Με πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια και έντεκα σεζόν μακριά από τη Λεβάντε, ο Ίμπο επιστρέφει σπίτι του, για να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να επαναφέρει τη Λεβάντε του στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως Λεβαντινίστας, υπερασπίστηκε τη φανέλα της Γρανότα σε επτά σεζόν, 201 αγώνες, 14.623 λεπτά και σκοράροντας 10 γκολ»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.