Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Στους «4» με εξάρα η Μονακό

Κύπελλο Γαλλίας: Στους «4» με εξάρα η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 01:36
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Λενς η Μονακό, καθώς η ομάδα του Πριγκιπάτου διέλυσε την αντίπαλο της με 6-0 στο «Λουι Ντε» και πήρε θριαμβευτικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ένα χρόνο πριν, η Μονακό με βασικούς τους Τζαβέλα, Μετζανί και τον Εντιγκά του Ολυμπιακού να έρχεται από τον πάγκο, κέρδιζε με 2-1 την Λενς και έκανε ακόμα ένα βήμα για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία.

Την Τετάρτη, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, έχοντας στη βασική της ενδεκάδα μόλις πέντε από αυτούς που αγωνίστηκαν σε εκείνο το παιχνίδι (και αυτό διότι ο Ιταλός τεχνικός έκανε ροτέισον), οι Μονεγάσκοι πήραν μεγάλη νίκη με 6-0 κόντρα στην ομάδα της 2ης κατηγορίας και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Δύο γκολ πέτυχε ο Οκάμπος (18’, 67’) και από ένα οι Μπερμπάτοφ (41’), Ριβιέρ (54’) και Φαμπίνιο (58’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με αυτογκόλ Λαντρέ.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά «σφράγισε» και η Γκινγκάπ η οποία κέρδισε με 2-0 τις Κάννες, ενώ στους «4» βρίσκεται από την Τρίτη η Ανζέ η οποία απέκλεισε χθες στα πέναλτι (4-2) τη Μουλινς.

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των προημιτελικών με την αναμέτρηση Ρεν- Λιλ.

*Η τελευταία φορά που η Μονακό κέρδισε τη Λενς με 6-0 ήταν τον Απρίλιο του 1995 με τον 16χρονο τότε Τιερί Ανρί να πετυχαίνει δύο γκολ. Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.