Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή Φαν Νίστελροϊ στο Ολντ Τράφορντ μετά από 18 χρόνια!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή Φαν Νίστελροϊ στο Ολντ Τράφορντ μετά από 18 χρόνια!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/7/2024 18:59
Στο μέρος που πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής του καριέρας επέστρεψε ύστερα από 18 χρόνια ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Ο 48χρονος Ολλανδός αναλαμβάνει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλευρό του συμπατριώτη του και προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, φιλοδοξώντας να βοηθήσει την παλιά του «αγάπη», στην οποία αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2006 «ματώνοντας» τα αντίπαλα δίχτυα, να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα με την επιστροφή του Φαν Νίστελροϊ στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Ρενέ Χάκε, του μέχρι πρότινος τεχνικού της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ο οποίος επίσης θα έχει θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η δήλωση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ:

«Είμαι χαρούμενος που ο Ρενέ και ο Ρουντ συμφώνησαν να ενταχθούν στο πλάνο μας, προσθέτοντας εμπειρία, γνώση και νέα ενέργεια στο επιτελείο μας. Τώρα είναι καλή στιγμή να ανανεώσουμε την προπονητική ομάδα έχοντας την επιθυμία να χτίσουμε πάνω στα επιτεύγματα των δύο προηγουμένων χρόνων και να πάμε στο επόμενο επίπεδο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.