Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντσο: Τα βρήκε με Τεν Χαγκ και επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάντσο: Τα βρήκε με Τεν Χαγκ και επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2024 02:50
Ο Τζέιντον Σάντσο συναντήθηκε με τον Έρικ Τεν Χαγκ, οι δύο τους τα είπαν σε καλό κλίμα και αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, με τον Άγγλο εξτρέμ να επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τζέιντον Σάντσο η επιστροφή! Μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Ντόρτμουντ ελέω των διαφορών που είχε με τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο Άγγλος εξτρέμ προπονείται ξανά με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Τεν Χαγκ την περσινή σεζόν καθώς αρνήθηκε να απολογηθεί στον Ολλανδό τεχνικό για μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άγγλος εξτρέμ είχε σχολιάσει καυστικά τα σχόλια του Τεν Χαγκ ότι η απουσία του από ένα ματς με την Άρσεναλ τον Σεπτέμβριο σχετιζόταν με την απόδοσή του στην προπόνηση.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σάντσο συναντήθηκε με τον προπονητή του, οι δύο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και αποφάσισαν να τραβήξουν μια γραμμή στο συμβάν. Ο παίκτης προπονείται κανονικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα λάβει μέρος στην προετοιμασία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.