Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» του Παβόν και κοιτάει αλλού για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» του Παβόν και κοιτάει αλλού για εξτρέμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/7/2024 15:54
Το θέμα του Κριστιάν Παβόν μοιάζει να θεωρείται λήξαν για τον Παναθηναϊκό, καθώς το «τριφύλλι» στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για τα εξτρέμ.

Οι «πράσινοι» εδώ και πολύ καιρό έχουν χάσει ως ελεύθερο τον Μπερνάρ ο οποίος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης -πλην του Φώτη Ιωαννίδη- στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ αποχώρησε και ο Παλάσιος ο οποίος συχνά ήταν βασικός στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η ανάγκη για ενίσχυση λοιπόν ήταν γνωστή εδώ και μήνες, όμως το «τριφύλλι» δεν έχει πάρει ούτε έναν παίκτη, αν και πλέον έχουν φτάσει τα μέσα Ιουλίου και σε δώδεκα ημέρες θα κληθεί να δώσει το πρώτο του επίσημο ματς για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας ποδοσφαιριστής που φερόταν να ενδιαφέρει τους κυπελλούχους Ελλάδας ήταν ο Αργεντινός εξτρέμ Κριστιάν Παβόν ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρέμιο.

Ακόμα κάποια δημοσιεύματα συνδέουν τον 28χρονο με τους «πράσινους» αλλά το θέμα φαίνεται να έχει λήξει αρνητικά, καθώς μία τέτοια μεταγραφή θα απαιτούσε και να βγουν αρκετά χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν το «τριφύλλι» φαίνεται να έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν γίνει γνωστές και μένει να φανεί πότε θα καταφέρουν οι άνθρωποί του να ολοκληρώσουν κάποια κίνηση ενίσχυσης για την επιθετική γραμμή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.