Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοβαρό τροχαίο για τον Ντούγκα – Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο του! (video)

Σοβαρό τροχαίο για τον Ντούγκα – Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο του! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2024 22:14
Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Ντούγκα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην πατρίδα του και μεταφέρθηκε μαζί με τη γυναίκα του στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Ντούγκα το μεσημέρι του Σαββάτου στην μετροπολιτική περιοχή της Κουριτίμπα. Το όχημα που οδηγούσε ο θρύλος του βραζιλιάνικού ποδοσφαίρου βγήκε από την πορεία του και χωρίς να συγκρουστεί με κάποιο άλλο, αναποδογύρισε και έμεινε ακινητοποιημένο ανάποδα στον δρόμο.

Τόσο ο 60χρονος παλαίμαχος άσος και προπονητής όσο και η σύζυγος του που ήταν συνεπιβάτης, οδηγήθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο έχοντας μόνο ελαφρά τραύματα. Μάλιστα σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το ζευγάρι υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με τα αποτελέσματα να ήταν αρνητικά.

Ο Ντούνγκα θεωρείται θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Υπό την αρχηγία του, η Βραζιλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994. Μαζί με τον Τσάβι είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Μουντιάλ, Συνομοσπονδιών, Ολυμπιακών Αγώνων και ηπειρωτικού πρωταθλήματος (Κόπα Αμέρικα, Euro κτλ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.