Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καναδάς – Ουρουγουάη 2-2 (3-4 πεν.): Πήρε τον επικό τελικό της... παρηγοριάς στα πέναλτι η «Σελέστε» (video)

Καναδάς – Ουρουγουάη 2-2 (3-4 πεν.): Πήρε τον επικό τελικό της... παρηγοριάς στα πέναλτι η «Σελέστε» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/7/2024 09:39
Την τιμητική 3η θέση στο Κόπα Αμέρικα 2024 κατέκτησε η Ουρουγουάη, η οποία επικράτησε του αξιόμαχου Καναδά με 4-3 στα πέναλτι σε έναν συναρπαστικό μικρό τελικό που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Η «Σελέστε» μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Μπεντανκούρ, όμως το σύνολο του Μαρς έβγαλε άμεση αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσα με το εξαίσιο γυριστό του Κονέ στο 22’.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε «ροντέο», με τις δυο ομάδες να χάνουν απίθανες ευκαιρίες για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, ωστόσο ο Καναδάς κατόρθωσε να βρει γκολ στο 80’ με τον Ντέιβιντ να χρίζεται σκόρερ. Δεν μπόρεσαν όμως να το χαρούν οι «πρωτάρηδες» στη διοργάνωση, αφού η ομάδα του Μπιέλσα δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σουάρες, ο οποίος οδήγησε τη «μάχη» στην «ψυχοφθόρα» διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Ουρουγουάη ήταν άψογη από τη «λευκή βούλα» με τους Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ, Ντε Αρασκαέτα και Σουάρες να βρίσκουν δίχτυα, ο Καναδάς είχε μοιραίους τους Κονέ και Ντέιβις και έτσι η «Σελέστε» κατάφερε έστω και δύσκολα να φτάσει στη νίκη με 4-3.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν η 9η φορά που η Ουρουγουάη κατακτά την 3η θέση στο Κόπα Αμέρικα, διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις, μιας και ο στόχος της ήταν να βρίσκεται σήμερα απέναντι στην Αργεντινή στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.