Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Μπλάκπουλ ο Βέλλιος!

Στη Μπλάκπουλ ο Βέλλιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 18:46
Στην Μπλάκπουλ με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν παραχωρήθηκε από την Έβερτον ο Απόστολος Βέλλιος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Μετά από τρεισήμισι χρόνια στην Έβερτον, ο Απόστολος Βέλλιος θα αλλάξει, έστω και προσωρινά, ποδοσφαιρική στέγη, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπλάκπουλ μέχρι το φινάλε της σεζόν, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω twitter:

«Δανεικός στην Μπλάκπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν! Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του.

Ο 22χρονος επιθετικός που αποχώρησε από τον Ηρακλή το 2011 για να κάνει το «άλμα» στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν υπολογίζονταν από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τη φετινή σεζόν, καθώς δεν πήρε ούτε μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Ο ίδιος δεν βρίσκονταν ούτε στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο ο Σκωτσέζος τεχνικός του έδινε έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2011/12 ο Βέλλιος είχε 5 συμμετοχές ως αλλαγή, χωρίς να πετύχει γκολ, ενώ τη σεζόν 2011/12 πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις , καθώς σημείωσε 3 γκολ (το ένα κόντρα στην Τσέλσι) σε 13 παιχνίδια, ενώ πήρε δύο φορές φανέλα βασικού.

Τη σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε σε μόλις 6 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και αυτά ως αλλαγή και δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, ενώ φέτος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής από τον Μαρτίνεθ.

Γι’ αυτό προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός στη Μπλάκπουλ, η οποία βρίσκεται στην 18η θέση της Τσάμπιονσιπ και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μετά την Τσάρλτον.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.