Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euroleague: Το πλήρες πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη σεζόν 2024-25

Euroleague: Το πλήρες πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη σεζόν 2024-25

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/7/2024 16:27
Γνωστό έγινε σήμερα (15/7) το αγωνιστικό πρόγραμμα της Euroleague για τη σεζόν 2024-25.

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 3 Οκτωβρίου.

Οι δύο ελληνικές ομάδες αρχίζουν εκτός έδρας τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα στις 3 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η «αυλαία», ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη στις τέσσερις Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τα «αιώνια» ντέρμπι το «τριφύλλι» θα υποδεχθεί στις 8 Νοεμβρίου (21:15) τους «ερυθρόλευκους» στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 8ης αγωνιστική, ενώ το ματς του δευτέρου γύρου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 14 Μαρτίου (21:15).

Η κανονική περίοδος της Euroleague, θα περιλαμβάνει επίσης επτά «διαβολοβδομάδες» (δύο ματς σε μία εβδομάδα), μία για κάθε μήνα πλην του Απριλίου, αφού δύο θα έχει ο Δεκέμβριος.

Η κανονικής περίοδος λοιπόν ολοκληρώνεται στις 11 Απριλίου 2025 με τις οι πρώτες έξι ομάδες της κατάταξης προκρίνονται στα πλέι οφ, ενώ οι επόμενες τέσσερις συνεχίζουν στα πλέι-ιν, διεκδικώντας τα δύο εναπομείναντα «εισιτήρια» στις 15 και 19 Απριλίου.

Οι σειρές των πλέι οφ αρχίζουν στις 22 Απριλίου, ενώ θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 7 Μαΐου, εάν ένα ή περισσότερα ζευγάρια οδηγηθούν σε πέμπτο παιχνίδι. Το φάιναλ φορ της Euroleague θα αρχίσει με τους ημιτελικούς στις 23 Μαΐου, ενώ δύο ημέρες αργότερα (25/5) θα διεξαχθεί ο τελικός.

To πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:



To πρόγραμμα του Ολυμπιακού:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.