Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Το «μπαμ» με Λούκας Μόουρα ψάχνουν οι «πράσινοι»!

Παναθηναϊκός: Το «μπαμ» με Λούκας Μόουρα ψάχνουν οι «πράσινοι»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 13:34
Μια ιδιαίτερα «ζόρικη» περίπτωση εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τα «φτερά» της επίθεσής του, αφού στο στόχαστρό του έχει βάλει τον Λούκας Μόουρα.

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να συνεχίσουν δυναμικά την ενίσχυσή τους και μετά την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον θέλουν να κάνουν ένα τεράστιο «μπαμ», αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν τα δεδομένα για να κάνουν δικό τους τον 31χρονο εξτρέμ της Σάο Πάουλο και άλλοτε ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ.

Ο ίδιος επέστρεψε τον περασμένο Αύγουστο στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά προσπαθώντας να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, ενώ δεσμεύεται από συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026, γεγονός που αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για το «τριφύλλι», το οποίο μάλιστα φέρεται να έχει ξεκινήσει κάποιες πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός «φορτσάρει» για να κλείσει και το «κενό» στο αριστερό άκρο της άμυνας του, με τον Έντσο Ντίας να βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να κοιτάζει πώς θα ανεβάσει level και τις υπόλοιπες γραμμές του γηπέδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.