Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Τέλος από την Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 17:17
Πλήρως αποτυχημένη αποδείχθηκε η μετακόμιση του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ, καθώς μετά από μόλις μία σεζόν στην ομάδα, έμεινε ελεύθερος κι επίσημα την Τετάρτη (17/7).

Ο 30χρονος αμυντικός χαφ το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό και προτίμησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποδείχθηκε σωστή, καθώς αν και πριν έναν χρόνο πήγε στην Τραμπζονσπόρ, από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, το κλαμπ προσπαθούσε να τον παραχωρήσει δανεικό.

Τότε εκείνος αρνήθηκε αλλά ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και τελικά έφυγε με τη μορφή δανεισμού για τη Φατίχ Καραγκουμρούκ τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Με δεδομένο ότι δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την παρουσία του, η Τραμπζονσπόρ πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιό του που αρχικά είχε ισχύ μέχρι το 2025 με προοπτική επέκτασης για ακόμα μία σεζόν.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Κουρμπέλη ο οποίος ενδεχομένως να ψάξει μία δεύτερη ευκαιρία εκτός συνόρων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.