Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Πλατανιάς: «Άνθρακας ο θησαυρός»

ΠΑΕ Πλατανιάς: «Άνθρακας ο θησαυρός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 18:15
Θέση για τις φήμες που έμπλεκαν τον Πλατανιά σε σενάρια υποβιβασμού πήρε η κρητική ομάδα, αναπαράγοντας το δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού το οποίο ουσιαστικά αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Με τη φράση «Άνθρακας ο θησαυρός» ο Πλατανιάς σχολίασε τις φήμες που ήθελαν την κρητική ομάδα αλλά και τον Πανιώνιο να έμπλεκαν σε σενάρια υποβιβασμού λόγω μη δημοσιοποίησης ισολογισμού.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διέψευσε ότι τέθηκε θέμα ελέγχου των ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος και η κρητική ομάδα εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση, αναπαράγοντας το δελτίο Τύπου.

Η ανακοίνωση:


Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει τα εξής:

Χθες, ως γνωστόν, συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, η Επιτροπή εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Τέλος απαντώντας σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις Π.Α.Ε. Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός».

«Άνθρακας», επομένως, «ο θησαυρός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.