Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Πελίστρι και Ζότα Σίλβα

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Πελίστρι και Ζότα Σίλβα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/7/2024 17:52
Ο Παναθηναϊκός παλεύει για δύο σημαντικές περιπτώσεις προκειμένου να ενισχυθεί στη θέση των εξτρέμ.

Ο λόγος για τον Φακούντο Πελίστρι και τον Ζότα Σίλβα. Ο πρώτος έχει συνδεθεί εδώ κι αρκετό καιρό με τους κυπελλούχους Ελλάδας και το Σάββατο (20/7) ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε ότι τόσο το «τριφύλλι» όσο και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ προσπαθούν να τον αποκτήσουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος εξτρέμ δεν θα συνεχίσει στους «κόκκινους διάβολους» οι οποίοι επιθυμούν να τον παραχωρήσουν. Το μεγάλο «όπλο» στη συγκεκριμένη υπόθεση για τους «πράσινους» είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν εκείνος που καθιέρωσε τον παίκτη στην εθνική ομάδα της χώρας.

Το δεύτερο όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Ζότα Σίλβα. Πρόκειται για έναν ανερχόμενο εξτρέμ ο οποίος πέρσι «έβγαλε μάτια» με τη Βιτόρια Γκιμαράες στην Πριμέιρα Λίγκα.

Δίχως αμφιβολία είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και η περίπτωσή του κρίνεται πολύ δύσκολη, καθώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει πολύ να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ όμως φαίνεται ότι πρόθεσή του είναι να πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.