Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Στο στόχαστρο της Μάριμπορ ο Τσοκάι»

«Στο στόχαστρο της Μάριμπορ ο Τσοκάι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/7/2024 12:35
Το ενδιαφέρον της Μάριμπορ για τον μέσο του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσοκάι, αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης από τη Σλοβενία.

Ο 25χρονος Αλβανός δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους «πράσινους», οι οποίοι τον απέκτησαν το 2022 από τη Λοκομοτίβα, και δεν φαίνεται να βρίσκεται επίσης εντός των πλάνων του νέου προπονητή του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο.

Έτσι οι Σλοβένοι γράφουν πως η Μάριμπορ έχει πιθανότητες να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού, ενώ καθοριστικό ρόλο ενδέχεται να παίξει ο Αντριάν Αλιάι, ο οποίος εκπροσωπεί τόσο τον Τσοκάι όσο και τον προπονητή της δευτεραθλήτριας Σλοβενίας, Άντε Σιμούντζα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ρεπορτάζ από τη Σλοβενία:

«Ο Τσοκάι πήγε στον Παναθηναϊκό από την Λοκομοτίβα έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Τώρα ψάχνει για ένα νέο σύλλογο που θα του έδινε την ευκαιρία να παίζει πιο τακτικά. Στη Μάριμπορ μπορεί να έρθει μόνο ως δανεικός, καθώς το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026. Ο ατζέντης του Τσοκάι, Άντριαν Αλιάι, που εκπροσωπεί και τον προπονητή της Μάριμπορ, Άντε Σιμούντζα, θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιθανή άφιξη του παίκτη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.