Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Άρης συμφώνησε προφορικά με τον Ούγκο Μάγιο - Απρόπτο με την άφιξη Σισέ

O Άρης συμφώνησε προφορικά με τον Ούγκο Μάγιο - Απρόπτο με την άφιξη Σισέ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/7/2024 20:14
Σε συμφωνία με τον άλλοτε αρχηγός της Θέλτα, Ούγκο Μάγιο έφτασε ο Άρης, που συνεχίζει πάντως να περιμένει τον Πάπε Αμπού Σισέ στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι «κίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον 33χρονο δεξιό μπακ, προϊόν των ακαδημιών της Θέλτα και αρχηγός της έως το καλοκαίρι του 2023, όταν και αποχώρησε έχοντας ήδη καταγράψει 449 εμφανίσεις με 12 γκολ και 28 ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ όπου αγωνίστηκε σε 20 ματς πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Μάγιο θα προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στην αμυντική γραμμή του Άρη, που περιμένει με αυτόν τον τρόπο να καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Οντουμπάτζο, ο οποίος πλέον ανήκει στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλονικείς περιμένουν ακόμα την άφιξη του Σισέ στη Θεσσαλονίκη. Ένα πρόβλημα με τη βίζα του Σενεγαλέζου στόπερ καθυστερεί τον ερχομό του και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Αναμένεται πλέον να βρεθεί στην Ελλάδα είτε την Παρασκευή (26/7) είτε την επόμενη εβδομάδα, πράγμα που θα καθυστερήσει και την ενσωμάτωση του και ίσως ματαιώσει την παρουσία του στην Ολλανδία με το υπόλοιπο ρόστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.