Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Σούπερ ενισχυμένη απόδοση στην πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο League Phase των διοργανώσεών τους!

Betsson: Σούπερ ενισχυμένη απόδοση στην πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο League Phase των διοργανώσεών τους!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/7/2024 20:08
Η πρεμιέρα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις είχε ως ένα σημείο θετικό πρόσημο. Και οι τρεις κατέκτησαν τη νίκη, αν και σε μεγάλο βαθμό η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Για την περίοδο που διανύουμε είναι δύσκολο να βρεθούν έτοιμες και το μόνο που μπορούν να κρατούν είναι η νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κουλιεράκη, επικράτησε με 3-2 της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του προκριματικού γύρου του Champions League.Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-0, νίκησε δύσκολα την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες στην Αγιά Σοφιά (για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League) με 4-3, ενώ ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1, στο πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Το ταξίδι πάντως αναμένεται να είναι μεγάλο για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

Η απορία σε μεγάλο βαθμό πάντως και για τους τρεις είναι μία. Θα καταφέρουν να βρεθούν στο League Phase των διοργανώσεων που συμμετέχουν;

Στην Betsson βρίσκεις Σούπερ Ενισχυμένη Απόδοση στο ενδεχόμενο και ο ΠΑΟΚ, και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να περάσουν στο League Phase.

Από το 12,54 στο 25,10 αποκλειστικά στην Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ