Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπράγκα για Όρτα, «έκλεισε» το deal και με Βέλντε

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Μπράγκα για Όρτα, «έκλεισε» το deal και με Βέλντε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/7/2024 16:11
Έτοιμοι να ολοκληρώσουν δύο σημαντικές μεταγραφές είναι σήμερα (27/7) στον Ολυμπιακό.

Οι Αντρέ Όρτα και Κρίστοφερ Βέλντε αναμένεται να ανακοινωθούν από τους «ερυθρόλευκους» καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθούν οι μεταγραφές τους.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών ως δανεικός από την Μπράγκα, επέστρεψε μετά τη λήξη της περιόδου στην ομάδα του, αλλά ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Όρτα ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την πορτογαλική ομάδα, αλλά δε συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή. Το βράδυ της Παρασκευής (27/7) έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου, έναντι ενός ποσού που φτάνει τα 4.5 εκατ. ευρώ και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Από εκεί και πέρα κάτοικος Πειραιά θα γίνει ο 24χρονος εξτρέμ Κρίστοφερ Βέλντε. Οι Πειραιώτες είναι εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν και τον ίδιο τον παίκτης, με τη συμφωνία τελικά να κλείνει σε ένα ποσό που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 3,6 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους, όπως αναφέρει τουλάχιστον και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.