Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καπράλος: «Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καπράλος: «Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/7/2024 16:24
Ο Σπύρος Καπράλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την τηλεοπτική κάλυψη της Τελετής Έναρξης και για το γεγονός ότι ο Γάλλος σκηνοθέτης δεν έδειξε τους Έλληνες σημαιοφόρους.

Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Έλληνες αθλητές ήταν εκείνοι που άνοιξαν τον χορό της παρουσίας των αποστολών των χωρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ελληνική σημαία κρατούσαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χωρίς πάντως να υπάρξουν τα απαραίτητα πλάνα.

Γι' αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της ΕΟΕ εξέφρασε το παράπονό του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Η Σελίν Ντιόν έδωσε το μεγάλο μήνυμα σε όλους. Δίνουν μάχες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ξεχάστηκαν ίσως κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν μια τελετή διαφορετική από τις άλλες.

Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους. Έχασε το πλάνο ο σκηνοθέτης. Είναι κρίμα. Ο Γιάννης και η Αντιγόνη έχουν δείξει πάρα πολλά και ήταν σημαντική και συμβολική η επιλογή τους ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Δεν πειράζει, όμως, γιατί οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κουνούσαν με χαρά τις σημαίες. Οι επιτυχίες έρχονται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.