Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Ντόρντρεχτ - Ενοχλημένος με την εικόνα ο Μάντζιος

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Ντόρντρεχτ - Ενοχλημένος με την εικόνα ο Μάντζιος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/7/2024 19:49
Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Άρη στην Ολλανδία κόντρα στην Ντόρντρεχτ.

Οι «κίτρινοι» δεν είχαν την ίδια εικόνα με αυτή κόντρα στην πολύ ισχυρότερη Άλκμααρ προ ημερών και δυσκολεύτηκαν πολύ να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις κόντρα στην ολλανδική ομάδα που αγωνίζεται στη 2η Κατηγορία.

Συν τοις άλλοις δεν βοήθησε το γεγονός πως έγιναν αρκετές δοκιμές και «πειράματα» -όπως είθισται εξάλλου στα φιλικά- από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μία στιγμή μεγάλης έντασης με τον αντίπαλο πάγκο και τους διαιτητές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Άρης: Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Παναγίδη, Μεμέτογλου, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμανοφ, Μορόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζουλ, Σαμόρα, Σαβέριο, Φετφατζίδης, Βέλεθ, Μοντόγια, Αγοραστός, Σεβαστίδης

Ντόρντρεχτ: Μπόσιν, Βαλκ, Χίλτον, Αμούζου, Σλάις, Σεβντού, Οσουντίνα, Χάεν, Σέιν, Φαν Βιάνεν, Εμπεμπά.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πάντως, ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την εμφάνιση των παικτών του, παρ' ότι ανέφερε πως στην παρούσα φάση η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ακόμα.

«Ήταν ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον πρώτο με την Άλκμααρ, παίξαμε με μια ομάδα που είχε καλή φυσική κατάσταση και ήταν δυνατή, αλλά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λες και θέλαμε να κάνουμε απλά μια συμμετοχή. Δεν είχαμε διάθεση, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Δείξαμε αρκετό ατομισμό. Κάναμε σίγουρα κάποιες δοκιμές, όπως π.χ. ο Παναγίδης έπαιξε αριστερό μπακ, αλλά το θέμα είναι να αποκτήσουμε νοοτροπία, ώστε να τα δίνουμε όλα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα αλλά ήμασταν περισσότερο ατομιστές στις καλές στιγμές μας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι συνεχίζουμε κανονικά τις προπονήσεις και βγάζουμε συμπεράσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.