Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ο Τσάλοφ αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ

ΠΑΟΚ: Ο Τσάλοφ αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/8/2024 11:24
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έστειλε ο Φέντορ Τσάλοφ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Ο Ρώσος στράικερ έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα και σήμερα (1/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Ωστόσο θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το να μεγαλώνεις είναι πάντα ευθύνη. Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον σύλλογο για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί. Κοιτάζοντας πίσω, νιώθω ευγνώμων. Προς τη διοίκηση του συλλόγου, την ομάδα, τους φιλάθλους, την ακαδημία και όλους τους προπονητές με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτά τα 18 χρόνια στον σύλλογο με έμαθαν να δουλεύω και να παλεύω για τα όνειρά μου, αυτή είναι η ιδέα του αθλητισμού για μένα. Μου πήρε πολύ χρόνο για να πάρω αυτή την απόφαση. Υπάρχουν πολλές απόψεις και εικασίες τριγύρω, αλλά όπως έγραψα παραπάνω, οποιαδήποτε σημαντική απόφαση στη ζωή μας επιβάλλει την ευθύνη.

Για τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και την καριέρα μας. Όπως πάντα, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να μεγαλώσω, νιώθω τη στήριξη της οικογένειάς μου και τη σιγουριά μου ότι τα κάνω όλα σωστά. Μένω πιστός στον εαυτό μου και στους στόχους μου. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αυτοί είναι άνθρωποι και συναισθήματα που θα μείνουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.