Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεν Κάτε: «Τεράστιο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, ίσως με απέλυσαν λόγω ενός μπόνους»

Τεν Κάτε: «Τεράστιο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, ίσως με απέλυσαν λόγω ενός μπόνους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/8/2024 19:23
Ο Χεντ Τεν Κάτε παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN Ολλανδίας και θυμήθηκε τη θητεία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε για ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα κι απολύθηκε στα μέσα της δεύτερης σεζόν του στους «πράσινους», πριν τελικά εκείνοι κατακτήσουν το νταμπλ του 2010.

Με αφορμή τη συνάντηση των κυπελλούχων Ελλάδας με τον «Αίαντα» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, το ολλανδικό μέσο ενημέρωσης πήρε συνέντευξη από τον άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ο τελευταίος μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πολλές και διάφορες «ζουμερές» λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι Έλληνες είναι σαν τους Ολλανδούς. Τους αρέσει πολύ να ταξιδεύουν. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να σου συμβεί. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και συνάντησα Έλληνες παντού. Μου έλεγαν 'Κύριε Τεν Κάτε, ΠΑΟ'. Ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια ένα τεράστιο κλαμπ παγκοσμίως. Όπου πας, υπάρχουν οπαδοί.

Τα ευρωπαϊκά ματς ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερα. Υπάρχουν πάντα πολλοί θεατές, μόνιμο sold-out στα εντός έδρας. Ένα μεγάλο ''τρελάδικο''. Τον καιρό που βρισκόμουν εκεί αγωνίζονταν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δυστυχώς τελείωσε με άσχημο τρόπο η καριέρα μου εκεί. Ήμασταν στην κορυφή, συνεχίζαμε στο Europa League και ήμασταν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είχαμε ήδη αποκλείσει όλες τις μεγάλες ομάδες. Δεν γνωρίζω γιατί απολύθηκα. Υποτίθεται πως θα παίρναμε ένα μεγάλο μπόνους αν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Κάποιοι λένε πως αυτός ήταν ο λόγος.

Ο Πατέρας μου είχε δώσει το γιοτ του για να πάω διακοπές. Στην φιέστα του πρωταθλήματος, οι οπαδοί τραγουδούσαν το όνομά μου. Κατά μία έννοια, αυτός ήταν δικός μου τίτλος. Γι' αυτό όταν κοιτάζω πίσω θεωρώ τον Παναθηναϊκό ως μία από τις καλύτερες ομάδες που δούλεψα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.